Akuuttihoitopäivät 23-25.5.2016

Akuuttihoidon koulutuspäivät Akuuttihoito GOES TO SEA 23-25.5.16

Akuuttipäivät Goes To Sea-tapahtumassa ensimmäistä kertaa julkisesti esittelyssä   MediPod  potilaan eristyskapseli.

MediPod -potilaan eristyskapseli on kehitetty yhteistyössä  ensihoidon ammattilaisten sekä alan asiantuntijoiden kanssa. MediPod –potilaan eristyskapseli vastaa ensihoidon ammattilaisten suojaustarpeeseen tartuntavaarallisen potilaan siirtotilanteissa. Taudinaiheuttajien, kemiallisten yhdisteiden tai savukaasujen altistama potilas voidaan eristää MediPodin sisään ja potilaan tilaa voidaan ylläpitää varsinaiseen hoitopaikkaan siirtämisen aikana altistamatta hoitohenkilökuntaa. MediPod antaa myös fyysistä suojaa esimerkiksi voimakkaasti erittävän potilaan aiheuttaman puhtaanapitotarpeen vähentyessä. Tuotteen suunnitelu- ja valmistusvaiheessa huomioidaan ensihoidon vaatimukset käyttäjäystävällisyys ja potilasturvallisuus huomioiden.

Tervetuloa tapaamaan meitä ja tutustumaan ratkaisuihimme koulutusristeilyn aikana tai 23.5  kutsuvieraspäivänä laivan ollessa satamassa Helsingin Eteläsataman Olympiaterminaalissa.

Kutsut: Seija Knuutinen  seija.knuutinen(at)ic2feeniks.com                      Gsm: +358 50 573 5471

IC2 Feeniks Pelastus & turvallisuustuotteet ovat edistyksellisiä erityisryhmien tehtäviin suunniteltuja sovelluksia.  Erikoisosaamisemme ovat laadukkaat, kaikissa sää- ja ilmasto-olosuhteissa toimivat ratkaisut. Omaamme pitkän historian pelastus- ja turvallisuusalalla. Olemme valmistaneet, kehittäneet ja testanneet vuosien saatossa erilaisia suojausratkaisuja yhteistyössä pelastus- ja turvallisuusviranomaisten kanssa sekä suorittaneet erilaisten tuotteiden huoltotoimenpiteitä. Lisätietoa Pelastus & Turvallisuustuoteistamme

Markku Immonen

markku.immonen(at)ic2feeniks.com                      Gsm: +358 50 4387111

 

 

X
X