Suomen Ilmailuliiton päälentonäytös Tour de Sky 18-19.6.2016

Tour de Sky Kansainvälinen ilmailunäytös Kuopion lentokenttä, Rissala.

Tour De Sky lentonäytös, jossa taivaalla on mahdollista nähdä mm. Ilmavoimien suihkukoneet Hornet, Midnight Hawks, ja Hawk. Taivaalla esiintyvät myös kotimaiset kärkiesiintyjät sekä ulkomaisia sotilaskoneita. Lento-ohjelman lisäksi tapahtumassa on monipuolinen lentokoneiden ja helikoptereiden maanäyttely, jossa yleisö voi tutustua tarkemmin mm. Ilmavoimien Hornet- ja Hawk kalustoon, Maavoimien NH90 helikopteriin, siviili- ja yleisilmailukoneisiin sekä helikoptereihin.

17.6.2016  Kutsuvieraspäivä

18–19.6.2016 Tour de Sky näytökset

Tervetuloa tapaamaan meitä IC2 Feeniks telttaan ja tutustumaan meidän military- pelastus- ja turvallisuustuotteisiimme. Osastollamme esittelyssä mm. CBRN Isolation Pod eristyskapseli, Fragment Trap sirpalesuoja, vaarallisen aineen säkki ja muita suojausratkaisujamme. Osastonamme toimii IC2 Feeniks ilmakaariteltta.

Perjantain kutsut: Seija Knuutinen  seija.knuutinen(at)ic2feeniks.com Gsm: +358 50 573 5471

IC2 Feeniks military-, pelastus & turvallisuustuotteet ovat edistyksellisiä erityisryhmien tehtäviin suunniteltuja sovelluksia.  Erikoisosaamisemme ovat laadukkaat, kaikissa sää- ja ilmasto-olosuhteissa toimivat ratkaisut. Omaamme pitkän historian military-, pelastus- ja turvallisuusalalla. Olemme valmistaneet, kehittäneet ja testanneet vuosien saatossa erilaisia suojausratkaisuja yhteistyössä pelastus- ja turvallisuusviranomaisten kanssa sekä suorittaneet erilaisten tuotteiden huoltotoimenpiteitä. Lisää IC2Feeniks military-, pelastus-ja turvallisuustuotteista :sta

Kalevi Rautiainen

kalevi.rautiainen(at)ic2feeniks.com                      Gsm: +358 50 5969 009

X
X