Edistyksellisiä siviiliviranomaisten tehtäviin suunniteltuja järjestelmiä

Suunnittelussa lähtökohtana on tarjota siviiliviranomaisille, ensihoitoon ja avustusjärjestöille mahdollisimman käyttäjäystävällisiä tuotteita. Loppukäyttäjien tarpeet huomioiden valmistamme korkealuokkaisista materiaaleista luotettavia tuotteita, jotka kestävät kovassakin käytössä. Erikoisosaamistamme ovat laadukkaat, kaikissa sää- ja ilmasto-olosuhteissa toimivat ratkaisut. Olemme valmistaneet, kehittäneet ja testanneet vuosien saatossa erilaisia suojausratkaisuja yhteistyössä pelastus- ja turvallisuusviranomaisten kanssa. Huoltotilassamme puhdistamme, ompelemme ja saumaamme käytössä siipeensä saaneet tuotteet taas käyttökelpoisiksi.

Tuotevalikoimasta löytyvät mm. majoitus-, lääkintä-, puhdistus- ja peseytymistiloiksi suunnitellut ilmakaari- ja metallirunkoteltat. Erikoistuotteisiimme kuuluvat myös, potilaan eristyskapselit, erilaiset tukijärjestelmät kontteihin ja ajoneuvoihin, vaarallisen aineen säkit, altaat ja tarvikelaukut.

Suosituimmat tuotteemme sekä uniikit ratkaisumme

CBRN-tuotteet

Edistykselliset ratkaisut henkilöiden ja kaluston suojaamiseen kemiallisilta, biologisilta ja radioaktiivisilta vahingoilta.

Lue lisää

Ilmakaariteltat

Vaativaan suojautumistarpeeseen viranomaisille.

Lue lisää

Metallirunkoteltat

Lujarunkoiset teltat majoitus-, lääkintä- ja huoltokäyttöön.

Lue lisää

Turvatuotteet

Kestävät ja luotettavat turvatuotteet monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lue lisää

X
X