IC2 Feeniks pähkinänkuoressa

Me IC2 Feeniks Oy:llä (Suojasauma Oy 1989-2011) suunnittelemme ja valmistamme suojausratkaisuja omalla tehtaallamme Kuopiossa. Palvelemme laajaa asiakaskuntaamme, jotka arvostavat korkeaa laatua, lujaa suomalaista ammattitaitoa ja asiantuntevaa palvelukokonaisuutta. Tuotteet ja kokonaisratkaisut on suunniteltu siviili- ja viranomaiskäyttöön materiaalien ja henkilöiden suojaksi, varastoksi ja puhdistamiseen soveltuviksi erilaisissa kriisitilanteissa sekä vastaamaan puolustusalan monimuotoisiin tarpeisiin.

Erikoisalaamme on teknisten kankaiden jatkojalostaminen korkealaatuisiksi tuotteiksi suurjaksosaumaamalla sekä ompelemalla. Tuotevalikoimamme on laaja ja se sisältää esimerkiksi telttajärjestelmiä, maastoutus- ja tukijärjestelmät, CBRN-tuotteet, hallit ja varastot sekä väli-, varasto- ja eristysverhot. Myös kapellit ja lavapeitteet, vesi- ja jätevesialtaat, säiliöt, biokaasu- ja lietevarastot, lietekatteet sekä lukuisat muut asiakkaan suojatarpeisiin räätälöidyt järjestelmät kuuluvat tarjontaamme.

Korkealaatuiset ja ammattitaidolla tehdyt tuotteemme valmistetaan aina asiakaslähtöisesti. Näin takaamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ja laadukkaan suomalaisen tuotteen. Lisäksi tarjoamme täydellisen palvelukokonaisuuden; suunnittelutyön, ammattitaidolla valitut materiaalit, nopean toteutuksen ja testaukset, kestävän tuotteen, käyttöohjeet ja tuotteen huoltopalvelut.

Palveluitamme ovat myös jo olemassa olevien tuotteiden jatkojalostus, modifiointi, huolto- ja korjaustyöt, varaosatoimitukset, konsultaatiot sekä huoltoarviot. Henkilökuntamme omaa vuosikymmenien kokemuksen ja lujan ammattitaidon. Tiimiemme joustavuus ja reagointikyky, luotettavuus sekä vahva osaamistaso näkyvät nopeissa valmistusajoissa, ammattimaisessa asiakaspalvelussa sekä asiakastyytyväisyydessä.

Eurofinsa

Olemme osa Eurofinsa-konsernia. Vuonna 1977 perustettu Eurofinsa lukeutuu maailman johtaviin infrastruktuuri- ja rakennuspalveluita tarjoaviin yrityksiin. Lähes 40-vuotisen toimintansa aikana Eurofinsa on tullut tunnetuksi luotettavana ja vakavaraisena kumppanina, joka kykenee toteuttamaan haastavia projekteja kaikenlaisissa olosuhteissa ympäri maailman.

www.eurofinsa.com

Arvot ja laatu

Liiketoimintamme panostaa kestävään, taloudelliseen ja ekologiseen kehitykseen. Kaikki toimintamme on ISO 2001:2015 mukaista. Tavoitteemme valmistaa aina laadukkaita suojaustuotteita ja laatupolitiikkamme kiteyttää ne asiat, joilla tavoite saavutetaan. Laatupolitiikkamme rakentuu seuraaville periaatteille:

  • Toimitamme korkealaatuiset ja tilauksen mukaiset tuotteet aina sovittuna aikana.
  • Kaikki tekemämme työ pohjautuu asiakkaiden toiveille ja vaatimuksille.
  • Meille jokaiselle on kunnia-asia valmistaa erinomaisia tuotteita laadukkaista materiaaleista.
  • Olemme joustavia, reagointikykyisiä ja työskentelemme kovalla asenteella.
  • Haluamme oppia uutta ja kehittää henkilöstömme asiantuntijuutta entisestään.

Parannamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyden parantamiseksi. ISO 9001:2015. ISO 9001:2015

Yhteistyökumppanit ja projektit

Omaamme vuosikymmenien kokemuksen alallamme. Laadukkaat materiaalit, työntekijöidemme vankka ammattitaito ja toimintaa ohjaavat laatustandardit yhdessä tarkkaan valittujen kumppanien kanssa takaavat kestävän, asiakasystävällisen ja juuri haluttuun käyttötarkoitukseen sopivan ratkaisun.  Teemme tiivistä yhteistyötä Suomen parhaiden osaajien kanssa ja kehitämme koko ajan sekä tuotteitamme ja toimintaamme.

IC2 Feeniks osallistuu lisäksi useiden järjestöjen ja sidosryhmien toimintaan ja on mukana erilaisissa kansainvälissä projekteissa. Lisäksi teemme yhteistyötä monien oppilaitosten kanssa ja tuemme paikallisten nuorten harrastetoimintaa.  Olemme mukana mm. Kuopion alueen kauppakamarin,  Kuopio Innovation:nCleantech Finland:nCBRN Finland:n, Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n  ja Laurea-ammattikorkeakoulun toiminnassa. Haluamme olla osaltamme kehittämässä alaa ja luomassa uutta sekä tukemassa nuoria osaajia!

X
X