Tehtaanjohtaja Kalevi Rautiaisen tervehdys

Kulunut vuosi oli edelleen hyvin erilainen ja maailman tilanne on vaikuttanut myös meidän toimintaamme.Lyhyen aikavälin tavoitteiden merkitys kasvoi poikkeuksellisella tavalla. Jatkoimme pienen, mutta niin tärkeän henkilöstömme työkyvyn turvaamista ja oman toiminnan sopeuttamista. Olemme seuranneet viranomaisten ohjeita, neuvoja ja suosituksia. Samalla olemme pyrkineet jatkamaan toimintaamme normaaliin tapaan niin pitkälle kuin se on ollut mahdollista. Tiimityöllä olemme selvinneet kuluneesta vuodesta erittäin hyvällä menestyksellä. Paransimme tulostamme ja liikevaihtoamme edellisvuoteen verrattuna. Voimme ylpeänä ilmoittaa omaavamme Suomen Vahvimmat AA– sertifikaatin.

 

Tuotteemme sopivat kriisitilanteissa varastoiksi ja puhdistamiseen. Tavoitteemme on jatkossa valmistaa vielä sopivampia suojaustuotteita henkilöiden ja materiaalien suojaksi maailman muuttuviin tilanteisiin. Panostamme vastaamaan puolustus- ja pelastusalojen monimuotoisiin suojaustarpeisiin laadukkailla ratkaisuilla,  jotka sopivat ääriolosuhteisiin, erilaisiin ilmastoihin, maastoihin ja muutoin haastaviin tilanteisiin. Tulemme keskittymään vielä tarkemmin oman toimintamme kehittämiseen, henkilöstömme hyvinvointiin ja tietoturvan kehittämiseen sisäisesti.

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme itse Kuopiossa. Haluan nyt kiittää henkilökuntaamme, joka on joustanut parin vuoden haastavissa juonenkäänteissä.  Laadukkaat tuotteemme ja toimitusvarmuutemme eivät ole kärsineet. Epänormaalista tilanteesta huolimatta olemme pystyneet toimittamaan asiakkaan vaatimustasoa vastaavat tuotteet asiakkaan kanssa sovittuna aikana.  Pitkäaikainen ja läheinen yhteistyö asiakkaidemme, tavarantoimittajiemme ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on nyt tuottanut kaikkia palvelevaa tulosta.

Kiitokset luotosta meihin ja tuotteisiimme! Toivomme, että yhteistyömme tiivistyy entisestään ja voimme palvella teitä vielä entistä paremmin.

Pian on aika rauhoittua joulun viettoon ja rentoutua juuri itselle sopivalla jouluisella tavalla.

Ohjaamme joulumuistamiset tänä vuonna Hyvä Joulumieli-keräykseen. Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi.

Oikein hyvää joulua ja uutta vuotta 2023

koko IC2 Feeniks- tiimiltä!

X
X