Hae meille töihin!

Olemme suojauksen monitaitureita ja työssämme pääsemme näkemään erilaisten suojausratkaisujen suunnittelua, valmistusta, kehitystyötä ja huoltotoimenpiteitä. Asiakkaitamme ovat eri puolustusvoimien ja pelastus- ja turvallisuusalan ammattilaiset. Toimintamme kasvaessa haemme kahta tuotannon työntekijää meille Siikarantaan, Kuopioon.

Tehtävät sisältävät erilaisten suojausratkaisujen valmistamista suurjaksosaumaamalla, kankaiden leikkausta ja viimeistelyä, ompelua, pakkausta ja tuotteiden huoltoa sekä asennuksia. Eduksi luetaan osaaminen/kokemus kankaan saumaamisesta tai huoltotoimista, ompelusta sekä muutoin suojausalan tuntemus. Kokemus alalta ei ole vaadittua, koulutamme sinut työtehtäviisi kattavasti.

Edellytämme yhteistyökykyä: eri tiimit valmistavat yhteistyössä tuotteita samassa hallissa ja työsi voi vaihdella eri työpisteillä. Omaat napakan työotteen, painavien maastoutusverkkojen tai telttojen siirtely onnistuu sinulta. Sinulla toimii käden ja silmän yhteistyö. Olet avoin muuttuviin tilanteisiin, siedät hetkittäistä kiirettä etkä vaivaannu rauhallisemmasta työtahdista. Tarkkuus, itsenäinen ote, halu oppia uutta ja avoin asenne kuvailevat sinua.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työpaikkaan todella mielenkiintoisella alalla. Työ tapahtuu pääosin siistissä tuotantoympäristössä, asennus- tai huoltotehtäviä on ympäri Suomea. Meillä voit jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseäsi mukavassa porukassa. Meillä on käytössä erilaisia kannustusmenetelmiä e-passin lisäksi.

Hakuaika päättyy 21.12.2023.

Yhteydenotot koskien työtehtävää

tuotannon työnjohtaja  Janne Partanen 0504007166, soittoaika ma-pe 06-14.

Hakemukset sähköpostitse seija.niemela@ic2feeniks.com.

X
X