Tiedote: IC2 Feeniks Oy:lle merkittävä maastouttamismateriaalin jatkosopimus Puolustusvoimilta

Puolustusministeri Jussi Niinistö on valtuuttanut Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen esikunnan hankkimaan maastouttamismateriaalia Puolustusvoimille. Maavoimille hankitaan naamioverkkoja ja naamioverkkojen kohotinsauvasarjoja. Hankinnan kokonaisarvo on noin 10 miljoonaa euroa. IC2 Feeniks Oy toimittaa Puolustusvoimille naamioverkkojen tukisauvoja, joiden osuus kaupasta on arviolta 1,5 miljoonaa euroa. Hankinta kuuluu puolustusvoimien joukkojen suojan kehittämisen kokonaisuuteen kuuluvaan maastouttamisen hankkeeseen, ja sillä korvataan käytöstä poistuvaa materiaalia. Hanke alkoi vuonna 2010 ja jatkuu 2020-luvulle asti ( Puolustusministeriön tiedote ).

”Tämä sopimus on arvokasta jatkoa monivuotiselle yhteistyöllemme Suomen Puolustusvoimien kanssa. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä suojausratkaisuihimme, jotka toimivat täydellisesti myös äärimmäisissä olosuhteissa. Jatkosopimus on meille tärkeä ja haluamme edelleen vahvistaa yhteistyötämme ja tarjota vielä monimuotoisempia räätälöityjä suojausratkaisuja”,  kertoo tehtaanjohtaja Kalevi Rautiainen.

IC2 Feeniks military suojausratkaisut on kehitetty yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan kovan käytön ja ääriolosuhteiden tuomia vaatimuksia. Vuosikymmenien kokemus, laadukkaat materiaalit, työntekijöiden vankka ammattitaito ja toimintaa ohjaavat laatustandardit takaavat kestävän, asiakasystävällisen ja juuri haluttuun käyttötarkoitukseen sopivan suojauratkaisun.

Lisätietoja:
Tehtaanjohtaja Kalevi Rautiainen
kalevi.rautiainen(a)ic2feeniks.com
+35850 5969009

X
X