Hyvää joulunaikaa ja uutta vuotta 2017!

Osallistumme tänäkin vuonna Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä Joulumieli –keräykseen. Joulukeräyksen tavoitteena on lahjoittaa 30 000 kpl ruokalahjakortteja tukemaan vähävaraisten lapsiperheiden joulunviettoa.

Toivotamme kaikille rauhaisaa ja turvallista joulunaikaa!

Haluamme myös kiittää kuluneesta vuodesta ja yhteistyöstä kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.Vuosi 2016 on ollut muutosten, kiireiden ja kasvun aikaa. Siikaranta ja toimipisteemme on muokkautunut toimintaamme täydellisesti palvelevaksi eri toimialoja ja toimintoja sisältäväksi alueeksi, työyhteisössämme ammattilaiset ovat saaneet energiaa uusista työntekijöistä tiimiemme vahvistuessa ja myös tuoteperheemme on kasvanut. Lisäksi olemme liittyneet erilaisiin kehittämisprojekteihin. Olemme täten vahvistaneet osaamistamme, kehittäneet suojausratkaisujamme ja olleet mukana kehittämässä toimialaamme.

Odotamme innolla vuotta 2017 ! Ensi vuonna jatkamme kehitystyötämme ja  tuomme uusia suojausratkaisuja markkinoille.  R&D keskittyy entistä enemmän asiakaslupaukseemme  luoda parhaat innovaatiset ja asiakasystävälliset suojaustuotteet asiakkaan suojaustarpeeseen. Vahvistamme kotimaanmarkkinoitamme ja lisäksi kasvatamme ulkomaanmyyntiämme. Tavoitteemme on edelleen tarjota markkinoiden laadukkaimpia suojausratkaisuja markkinoiden parhaista kankaista.

Toivotamme uuden vuoden, uudet yhteistyökumppanit -ja projektit tervetulleeksi!

X
X