Etsimme tuotannon työntekijöitä ja toimistoharjoittelijaa

AVOIMET TYÖPAIKAT: TUOTANNON HARJOITTELIJA, TOIMISTOHARJOITTELIJA

Toimintamme kasvaessa haemme harjoittelijoita (2) tuotantotiimiimme ja napakkaa toimistoharjoittelijaa. Työt alkavat heti sopivan tiimiläisen löydyttyä.

Tuotannon työntekijän tehtävät sisältävät erilaisten suojausratkaisujen valmistamista suurjaksosaumaalla eli tuotannon erilaisia tehtäviä mm. leikkausta, ompelua ja viimeistelyä. Eduksi luetaan osaaminen/ kokemus kankaan leikkaamisesta, ompelusta tai muutoin suojausalan tuntemus. Toimit osana tuotannon tiimiä yhdessä työparin kanssa, työ sisältää myös itsenäisiä tehtäviä.

Toimistoharjoittelijan työtehtävät sisältävät perustoimistotehtävien lisäksi hakijan osaamisen mukaan erilaisia myynnin, markkinoinnin ja viennin tukitoimintoja. Omaat tehokkaan työskentelytavan ja sopivan koulutuksen/kokemuksen tai opiskeluusi liittyy harjoittelu tai työssäoppimisjakso. Eduksi luetaan suojaus- tai tekstiili-alan tuntemus ( ei vaadita). Toimit osana myynti- ja markkinointitiimiä, mutta työsi on itsenäistä ja vaatii napakkaa otetta.

Hakijaltoilta toivomme sopivaa koulutusta/työkokemusta, mutta voit olla myös opiskelija tai muilla ominaisuuksillasi vakuuttava tekijä! Arvostamme meillä tehokasta, reipasta ja huolellista työskentelyotetta sekä joustavuutta. Meillä on pieni positiivinen tiimi, joten asenne, persoona ja yhteistyötaidot ratkaisevat! Katso lisää paikoista: IC2 Feeniks työpaikkailmoitukset

Emme valitettavasti kiireen takia ehdi vastaamaan puhelinkyselyihin, tutustu lisää www.ic2feeniks.com ja  laita hakemuksesi seija.knuutinen@ic2feeniks.com. Ilmoitamme kaikille hakijoille hakuprosessin etenemisestä.

 

X
X