www.ic2feeniks.com +358 (0) 10 3204 620 sales@ic2feeniks.com Yhteydenotto

Yritys

 

IC2 Feeniks pähkinänkuoressa

IC2 Feeniks Oy:n historia alkaa vuodesta 2011. Kuopioon perustettu yritys suunnittelee ja valmistaa omalla tehtaallaan ensiluokkaisia suojausratkaisuja äärimmäisiin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin. Tuotteet ja kokonaisratkaisut on suunniteltu siviili-ja viranomaiskäyttöön materiaalien ja henkilöiden suojaksi, varastoksi, puhdistamiseksi kriisitilanteissa ja vastaamaan military-alan maastoustarpeisiin.

Erikoisalaamme on teknisten kankaiden jatkojalostaminen tuotteiksi suurjaksosaumaamalla sekä ompelemalla. Tuotevalikoimamme on laaja sisältäen erilaiset teltat ja telttajärjestelmät, maastoutus-ja tukijärjestelmät, CBRN –tuotteet, hallit ja varastot, väli-, varasto- ja eristysverhot, kapellit ja lavapeitteet, vesi-ja jätevesialtaat ja säiliöt, biokaasu-ja lietevarastot, -katteet sekä lukuisat muut asiakkaan sääsuojatarpeisiin räätälöidyt sovellutukset.

Laadukkaat tuotteet valmistetaan aina asiakaslähtöisesti. Valmistamme tuotteitamme yksittäisten kuluttajien sekä suurien organisaatioiden tarpeisiin. Tarjoamme täydellisen palvelukokonaisuuden;  suunnittelutyön, ammattitaidolla valitut materiaalit, nopean toteutuksen ja testaukset, kestävän tuotteen, käyttöohjeet ja tuotteen huoltopalvelut. Palveluitamme ovat myös jo olemassa olevien tuotteiden jatkojalostus, modifiointi, huolto- ja korjaustyöt, varaosatoimitukset, konsultaatiot sekä huoltoarviot. Henkilökuntamme omaa vuosikymmenien kokemuksen ja lujan ammattitaidon. Tiimiemme joustavuus ja osaamistaso näkyvät nopeissa valmistusajoissa, aurinkoisessa asiakaspalvelussa sekä asiakastyytyväisyydessä.

Eurofinsa

IC2 Feeniks on osa Eurofinsa-konsernia. Vuonna 1977 perustettu Eurofinsa lukeutuu maailman johtaviin infrastruktuuri- ja rakennuspalveluita tarjoaviin yrityksiin. Lähes 40-vuotisen toimintansa aikana Eurofinsa on tullut tunnetuksi luotettavana ja vakavaraisena kumppanina, joka kykenee toteuttamaan haastavia projekteja kaikenlaisissa olosuhteissa ympäri maailman.

www.eurofinsa.com

Arvot ja laatu

IC2Feeniks Oy:n liiketoiminta panostaa kestävään taloudelliseen ja ekologiseen kehitykseen. Yritys kantaa sosiaalista vastuuta toiminnastaan konsernin esimerkin mukaisesti. IC2 Feeniks Oy:lle myönnettiin laatujärjestelmästään ISO 9001:2008 sertifikaatti Vuonna 2014 ja tavoitteenamme on valmistaa laadukkaita suojausratkaisuja siiviili-ja viranomaispuolelle. Laatupolitiikkamme kiteyttää ne asiat, jotka näemme tärkeinä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Laatupolitiikkamme rakentuu seuraaville periaatteille:

Toimitamme luotettavat tuotteet aina sovittuna aikana ja sovitunlaisena.

Kaikki tekemämme työ pohjautuu asiakkaiden toiveille ja vaatimuksille.

Meistä jokaiselle on kunnia-asia valmistaa laadukkaita tuotteita laadukkaista materiaaleista.

Olemme joustavia ja työskentelemme kovalla asenteella.

Haluamme oppia uutta ja kehitämme henkilöstömme osaamista.

Parannamme toimintaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyden parantamiseksi.

Iso 9001

Yhteistyökumppanit ja projektit

Omaamme vuosikymmenien kokemuksen alallamme. Laadukkaat materiaalit, työntekijöidemme vankka ammattitaito ja toimintaa ohjaavat laatustandardit yhdessä tarkkaan valittujen kumppanien kanssa takaavat kestävän, asiakasystävällisen ja juuri haluttuun käyttötarkoitukseen sopivan ratkaisun.  Teemme tiivistä yhteistyötä Suomen parhaiden osaajien kanssa ja kehitämme koko ajan sekä tuotteitamme ja toimintaamme.

IC2 Feeniks osallistuu lisäksi useiden järjestöjen ja sidosryhmien toimintaan ja on mukana erilaisissa kansainvälissä projekteissa. Lisäksi teemme yhteistyötä monien oppilaitosten kanssa ja tuemme paikallisten nuorten harrastetoimintaa.  Olemme mukana mm. Kuopion alueen kauppakamarin,  Kuopio Innovation:n, Cleantech Finland:n, CBRN Finland:n  ja Laurea-ammattikorkeakoulun toiminnassa. Haluamme olla osaltamme kehittämässä alaa ja luomassa uutta sekä tukemassa nuoria osaajia!

 

Ota yhteyttä