www.ic2feeniks.com +358 (0) 10 3204 620 sales@ic2feeniks.com Yhteydenotto

IC2 Feeniks

IC2 Feeniks pähkinänkuoressa

Me  IC2:lla ( Suojasauma Oy 1989-2011)  suunnittelemme ja valmistamme räätäläityjä suojausratkaisuja omalla tehtaallamme Kuopiossa.  Tuotteet ja kokonaisratkaisut on suunniteltu siviili-ja viranomaiskäyttöön materiaalien ja henkilöiden suojaksi, varastoksi, puhdistamiseksi kriisitilanteissa ja vastaamaan military-alan maastoustarpeisiin.

Erikoisalaamme on teknisten kankaiden jatkojalostaminen tuotteiksi suurjaksosaumaamalla sekä ompelemalla. Tuotevalikoimamme on laaja sisältäen erilaiset teltat ja telttajärjestelmät, maastoutus-ja tukijärjestelmät, CBRN –tuotteet, hallit ja varastot, väli-, varasto- ja eristysverhot, kapellit ja lavapeitteet, vesi-ja jätevesialtaat ja säiliöt, biokaasu-ja lietevarastot, -katteet sekä lukuisat muut asiakkaan sääsuojatarpeisiin räätälöidyt sovellutukset.

Laadukkaat tuotteet valmistetaan aina asiakaslähtöisesti. Tarjoamme täydellisen palvelukokonaisuuden;  suunnittelutyön, ammattitaidolla valitut materiaalit, nopean toteutuksen ja testaukset, kestävän tuotteen, käyttöohjeet ja tuotteen huoltopalvelut. Palveluitamme ovat myös jo olemassa olevien tuotteiden jatkojalostus, modifiointi, huolto- ja korjaustyöt, varaosatoimitukset, konsultaatiot sekä huoltoarviot. Henkilökuntamme omaa vuosikymmenien kokemuksen ja lujan ammattitaidon. Tiimiemme joustavuus ja osaamistaso näkyvät nopeissa valmistusajoissa, aurinkoisessa asiakaspalvelussa sekä asiakastyytyväisyydessä.

Eurofinsa

Olemme osa Eurofinsa-konsernia. Vuonna 1977 perustettu Eurofinsa lukeutuu maailman johtaviin infrastruktuuri- ja rakennuspalveluita tarjoaviin yrityksiin. Lähes 40-vuotisen toimintansa aikana Eurofinsa on tullut tunnetuksi luotettavana ja vakavaraisena kumppanina, joka kykenee toteuttamaan haastavia projekteja kaikenlaisissa olosuhteissa ympäri maailman.

www.eurofinsa.com

Arvot ja laatu

Liiketoimintamme panostaa kestävään taloudelliseen ja ekologiseen kehitykseen. Kaikki toimintamme on ISO 2001:2015 mukaista. Tavoitteemme valmistaa aina laadukkaita suojaustuotteita ja laatupolitiikkamme kiteyttää ne asiat, joilla tavoite saavutetaan. Laatupolitiikkamme rakentuu seuraaville periaatteille:

Toimitamme luotettavat tuotteet aina sovittuna aikana ja sovitunlaisena.

Kaikki tekemämme työ pohjautuu asiakkaiden toiveille ja vaatimuksille.

Meistä jokaiselle on kunnia-asia valmistaa laadukkaita tuotteita laadukkaista materiaaleista.

Olemme joustavia ja työskentelemme kovalla asenteella.

Haluamme oppia uutta ja kehitämme henkilöstömme osaamista.

Parannamme toimintaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyden parantamiseksi. ISO 9001:2015

Yhteistyökumppanit ja projektit

Omaamme vuosikymmenien kokemuksen alallamme. Laadukkaat materiaalit, työntekijöidemme vankka ammattitaito ja toimintaa ohjaavat laatustandardit yhdessä tarkkaan valittujen kumppanien kanssa takaavat kestävän, asiakasystävällisen ja juuri haluttuun käyttötarkoitukseen sopivan ratkaisun.  Teemme tiivistä yhteistyötä Suomen parhaiden osaajien kanssa ja kehitämme koko ajan sekä tuotteitamme ja toimintaamme.

IC2 Feeniks osallistuu lisäksi useiden järjestöjen ja sidosryhmien toimintaan ja on mukana erilaisissa kansainvälissä projekteissa. Lisäksi teemme yhteistyötä monien oppilaitosten kanssa ja tuemme paikallisten nuorten harrastetoimintaa.  Olemme mukana mm. Kuopion alueen kauppakamarin,  Kuopio Innovation:n, Cleantech Finland:n, CBRN Finland:n, Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n  ja Laurea-ammattikorkeakoulun toiminnassa. Haluamme olla osaltamme kehittämässä alaa ja luomassa uutta sekä tukemassa nuoria osaajia!

 

Ota yhteyttä