www.ic2feeniks.com +358 (0) 10 3204 620 sales@ic2feeniks.com Yhteydenotto

News

Kokonaisturvallisuus 2018

Kokonaisturvallisuuden suurtapahtuma Kokonaisturvallisuus 2018 järjestetään Lahden Messukeskuksessa 7.-8. syyskuuta 2018.

 

Aukioloajat:
Pe 7.9.2018 klo 9-18
La 8.9.2018 klo 10-17

 

Tervetuloa tapaamaan IC2 Feeniks -tiimiä ja tutustumaan pelastus- ja turvallisuussuojausratkaisuihimme PIA ( Puolustus- ja Ilmailuteollisuus) ry:n yhteisosastolla E16a

Lisätietoa Pelastus & Turvallisuustuotteistamme:

Markku Immonen

markku.immonen(at)ic2feeniks.com                      Gsm: +358 50 4387111

Eurosatory 2018, Pariisi

Eurosatory 2018

Aika: 11-13.6.2018

Paikka:Parc des Expositions de Paris Nord Villepinte, 93420 Villepinte

IC2 Feeniks -tiimimme osallistuu tapahtumaan. Lisätietoa ja tapaamisehdotukset:

vientipäällikkö Markku Immonenn markku.immonen@ic2feeniks.com Mob: +358  50 4387 111

DSEI 2017-tapahtuma Lontoo

DSEI on maailman suurin täysin integroitu kansainvälinen puolustusnäyttely, joka sisältää maa-, meri- ja ilmatuotteet ja -teknologiat. DSEI 2017 -tapahtumassa on yli 1600 näytteilleasettajaa yli 40 maasta.

Aika: 12-15.9.2017

Paikka: ExCeL, Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway, London E16 1XL

IC2 Feeniks -tiimimme osallistuu tapahtumaan. Lisätietoa ja tapaamisehdotukset:

vientipäällikkö Markku Immonenn markku.immonen@ic2feeniks.com Mob: +358  50 4387 111

Avoin työpaikka, tuotannon työntekijä

AVOIMET TYÖPAIKAT: TUOTANNON TYÖNTEKIJÄ

Toimintamme kasvaessa haemme osaavaa tuotannon työntekijää.

Tehtävät sisältävät erilaisten suojausratkaisujen valmistamista suurjaksosaumaamalla, leikkausta
ja viimeistelyä sekä tuotteiden huoltoa. Eduksi luetaan osaaminen/kokemus kankaan saumaamisesta
tai huoltotoimista sekä muutoin suojausalan tuntemus. Edellytämme yhteistyökykyä ja innovatiivista otetta.

Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.
Hakuaika päättyy 8.9.2017.

Yhteydenotot tehtaanjohtaja kalevi.rautiainen@ic2feeniks.com

Metallirunkoisten telttojen sarjatilaus Puolustusvoimille

IC2 Feeniks Oy toimittaa metallirunkoisia telttoja Puolustusvoimille vuoden 2017 aikana. Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen hankinnan kohteena on telttojen sarja, telttojen varaosapaketit sekä suunnittelutyöt.  Tilauksen kokonaishinta (alv 24 %) on noin 1,3 miljoonaa euroa.  Hankintaan sisältyy myös lisähankintavaraus ajalle 1.1.2017 – 31.12.2019.

IC2 Feeniks suojaustuotteiden laatu perustuu kehittymishaluun ja  ammattitaitoon, joka on hankittu yhdessä vaativissa olosuhteissa toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa. Puolustusvoimille ja military –käyttöön tarkoitetut suojausratkaisut valmistetaan aina loppukäyttäjän edellyttävät vaatimukset täyttäen. Suunnittelemme ja valmistamme tarkasti ja erityisiä materiaalia käyttäen vaativat suojausratkaisut. Toteutamme myös jo olemassa olevien tuotteiden jatkojalostuksen, modifioinnin, huolto- ja korjaustyöt, varaosatoimitukset sekä konsultaatiot sekä huoltoarviot. Toimintatapoihimme kuuluvat aina luottamus, turvallisuus ja vaitiolo.

Lisätietoja: Tehtaanjohtaja Kalevi Rautiainen

kalevi.rautiainen(at) ic2feeniks.com Mob. 050 5969009

Palopäällystöpäivät 6.- 8.4.2017

Osallistumme Suomen Palopäällystöliiton vuosittaisille Palopäällystöpäiville näytteilleasettajana sekä myös liiton 85-vuotisjuhlan tukijana.

Palopäällystöpäivät 2017 ja Suomen Palopäällystöliiton 85-vuotisjuhlat

aika: 6.–8.4.2017

paikka: Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2

”Pelastustoimi uudistuu ja muuttuu lähivuosina merkittävästi. Myös sisäisen turvallisuuden uudet haasteet koskettavat läheisesti pelastustoimea”. Pelastus- ja turvallisuusalan toimijoiden ajankohtaispäivillä Palopäällystöpäivillä on seminaareja, ohjelmaa ja keskustelua .

Suomen Palopäällystöliitto täyttää tänä vuonna 85 vuotta, jota juhlistetaan tapahtuman yhteydessä.  Palopäällystöpäivät juontavat Nicke Lignell  ja Mira Leinonen. Palopäällystöpäivien suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Tervetuloa tapaamaan IC2 Feeniks -tiimiä ja tutustumaan pelastus- ja turvallisuussuojausratkaisuihimme osastollemme 22.

Lisätietoa Pelastus & Turvallisuustuotteistamme:

Markku Immonen

markku.immonen(at)ic2feeniks.com                      Gsm: +358 50 4387111

IDEX 2017 19-23.2. Abu Dhabi

Olemme mukana IDEX 2017 -tapahtumassa

19-23.2. 2017 Abu Dabi International Exhibition Centre -Adnec

Abu Dhabi, United Arab Emirates

 

Sovi tapaaminen, niin keskustellaan lisää:

Markku  Immonen markku.immonen@ic2feeniks.com Gsm: 050 4387 111

Etsimme tuotannon työntekijöitä ja toimistoharjoittelijaa

AVOIMET TYÖPAIKAT: TUOTANNON HARJOITTELIJA, TOIMISTOHARJOITTELIJA

Toimintamme kasvaessa haemme harjoittelijoita (2) tuotantotiimiimme ja napakkaa toimistoharjoittelijaa. Työt alkavat heti sopivan tiimiläisen löydyttyä.

Tuotannon työntekijän tehtävät sisältävät erilaisten suojausratkaisujen valmistamista suurjaksosaumaalla eli tuotannon erilaisia tehtäviä mm. leikkausta, ompelua ja viimeistelyä. Eduksi luetaan osaaminen/ kokemus kankaan leikkaamisesta, ompelusta tai muutoin suojausalan tuntemus. Toimit osana tuotannon tiimiä yhdessä työparin kanssa, työ sisältää myös itsenäisiä tehtäviä.

Toimistoharjoittelijan työtehtävät sisältävät perustoimistotehtävien lisäksi hakijan osaamisen mukaan erilaisia myynnin, markkinoinnin ja viennin tukitoimintoja. Omaat tehokkaan työskentelytavan ja sopivan koulutuksen/kokemuksen tai opiskeluusi liittyy harjoittelu tai työssäoppimisjakso. Eduksi luetaan suojaus- tai tekstiili-alan tuntemus ( ei vaadita). Toimit osana myynti- ja markkinointitiimiä, mutta työsi on itsenäistä ja vaatii napakkaa otetta.

Hakijaltoilta toivomme sopivaa koulutusta/työkokemusta, mutta voit olla myös opiskelija tai muilla ominaisuuksillasi vakuuttava tekijä! Arvostamme meillä tehokasta, reipasta ja huolellista työskentelyotetta sekä joustavuutta. Meillä on pieni positiivinen tiimi, joten asenne, persoona ja yhteistyötaidot ratkaisevat! Katso lisää paikoista: IC2 Feeniks työpaikkailmoitukset

Emme valitettavasti kiireen takia ehdi vastaamaan puhelinkyselyihin, tutustu lisää www.ic2feeniks.com ja  laita hakemuksesi seija.knuutinen@ic2feeniks.com. Ilmoitamme kaikille hakijoille hakuprosessin etenemisestä.

 

Hyvää joulunaikaa ja uutta vuotta 2017!

Osallistumme tänäkin vuonna Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä Joulumieli –keräykseen. Joulukeräyksen tavoitteena on lahjoittaa 30 000 kpl ruokalahjakortteja tukemaan vähävaraisten lapsiperheiden joulunviettoa.

Toivotamme kaikille rauhaisaa ja turvallista joulunaikaa!

Haluamme myös kiittää kuluneesta vuodesta ja yhteistyöstä kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.Vuosi 2016 on ollut muutosten, kiireiden ja kasvun aikaa. Siikaranta ja toimipisteemme on muokkautunut toimintaamme täydellisesti palvelevaksi eri toimialoja ja toimintoja sisältäväksi alueeksi, työyhteisössämme ammattilaiset ovat saaneet energiaa uusista työntekijöistä tiimiemme vahvistuessa ja myös tuoteperheemme on kasvanut. Lisäksi olemme liittyneet erilaisiin kehittämisprojekteihin. Olemme täten vahvistaneet osaamistamme, kehittäneet suojausratkaisujamme ja olleet mukana kehittämässä toimialaamme.

Odotamme innolla vuotta 2017 ! Ensi vuonna jatkamme kehitystyötämme ja  tuomme uusia suojausratkaisuja markkinoille.  R&D keskittyy entistä enemmän asiakaslupaukseemme  luoda parhaat innovaatiset ja asiakasystävälliset suojaustuotteet asiakkaan suojaustarpeeseen. Vahvistamme kotimaanmarkkinoitamme ja lisäksi kasvatamme ulkomaanmyyntiämme. Tavoitteemme on edelleen tarjota markkinoiden laadukkaimpia suojausratkaisuja markkinoiden parhaista kankaista.

Toivotamme uuden vuoden, uudet yhteistyökumppanit -ja projektit tervetulleeksi!

AidEx- tapahtuma 2016 16-17.11 Brysseli

AidEx -tapahtuma kokoaa yhteen humanitaarisen- ja kehitystyön parissa työskentelevät ammattilaiset. Tämän vuoden aiheena on lokalisaatio.

IC2 Feeniks on osa Finpro:n  Suomi- Finland -osastoa ja esittelemme omia pelastus-ja turvallisuusratkaisujamme. Kerromme vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin ja tilanteisiin sopivista teltoistamme  sekä potilaan eristyskapselivariaatioista.

Tervetuloa tutustumaan Suomi-Finland osastolle C50.

Lisätietoa tapahtumasta tästä: Aidex ja pelastus-ja turvallisuusratkaisuistamme:

Markku Immonen markku.immonen@ic2feeniks.com ja Pelastus- ja Turvallisuusratkaisut